1.10. Google Drive: el servei d'emmagatzematge d'arxius en línia.


Google Drive és un servei d'emmagatzematge d'arxius en línia. Creat per Google, aquest servei ha estat el que ha reemplaçat el que es coneixia fa uns anys com Google Docs. Recorda que té una capacitat gratuïta de fins a 15Gb (pels arxius pujats, no pels creats o convertits).

Per disposar de Google Drive només és necessari tenir un compte de correu electrònic de Google.  Tot l'emmagatzemat en Google Drive se sincronitza automàticament en tots els teus dispositius i et permet treballar amb o sense connexió a internet. Google recomana l'ús del navegador Google Chrome per a una millor experiència amb Google Drive.

A grans trets, amb Google Drive podràs crear...

1. Carpetes. Crear carpetes per organitzar tots els arxius emmagatzemats.
2. Documents. Crear i modificar documents. Inserir imatges i comentaris. Compartir, publicar i imprimir. Pujar documents ja existents.
3. Presentacions. Crear i modificar presentacions simultàniament amb altres usuaris. Pujar presentacions ja existents. Descarregar presentacions en format .pdf, ppt, .txt. Inserir imatge i embeure vídeo. És compatible amb Office i Libreoffice.
4. Fulls de càlcul. Crear i modificar fulls de càlcul. Insertar dades i fórmules. Compartir i publicar fulls de càlcul amb altres usuaris. Pujar fulls de càlcul ja existents.
5. Formularis. Planificar esdeveniments. Elaborar enquestes. Crear exàmens o proves. Connectar un formulari a un full de càlcul.
6. Dibuixos. Editar i inserir. Mapes mentals. Pluges d'idees. Pòsters.

Pots accedir a Google Drive a l'adreça: https://drive.google.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada