1.9.1. Google Calendar: la seva interfície d'usuari.


Una vegada haguem accedit al servei, visualitzarem una pàgina semblant a aquesta:


1. Serveix per crear un nou esdeveniment al nostre Calendari o a un altre compartit. També podem crear-ne de nous clicant directament sobre el dia desitjat.

2. Criteris de visualització temporal (dia / setmana / mes / agenda)
3. Avui: permet el retorn ràpid "al dia d'avui" quan navegam pel calendari. També tenim devora els botons per navegar pel calendari (la navegació variarà segons el tipus de visualització temporal que tinguem definida).
4. Visualització del calendari i esdeveniments programats.
5. Accés a la configuració individualitzada dels "meus calendaris". Permet establir diverses pautes per a cadascun dels calendaris: selecció de calendaris a mostrar (particulars i compartits), configuració del calendari, crear esdeveniments a un calendari concret, compartir-lo o editar les notificacions.
6. Permet afegir calendaris públics. Podeu afegir el calendari de la Delegació, introduint aquí l'adreça: delegaciobisbat@gmail.com. També podeu afegir calendaris laborals o santorals públics.
7. Altres opcions: imprimir o actualitzar el contingut.
8. Ajustaments de Calendar. Permet l'accés a la configuració de Calendar.

  • General: opcions generals de Calendar (idioma, país, zona horària, dia en què comença la setmana...)
  • Calendaris: mostra els calendaris personals i els afegits, a més de permetre accedir a la configuració general de cadascú i de seleccionar opcions de notificació i ús compartit.

9. Cercador d'esdeveniments al calendari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada