1.10.2. Ofimàtica a Drive.


Una vegada familiaritzats amb la interfície de Drive, veurem quins són les utilitats ofimàtiques que ens ofereix aquest servei de Google.

Per poder accedir a la creació d'una nova carpeta , a la pujada de material allotjat al nostre dispositiu o la creació de nou material ofimàtic, hem de clicar o bé on diu "NOU" o on diu "La meva unitat". En clicar, se'ns obrirà un menú desplegable on podrem triar quina acció volem dur a terme.

 
A més de poder fer servir Drive com un lloc on emmagatzemar el material que ja tenim al nostre dispositiu (la qual cosa, en certa manera també és el que permet fer Dropbox), Drive inclou una suite ofimàtica en línia, que a més de permetre fer la majoria de tasques que podem fer amb Office o OpenOffice, permet el poder compartir amb un altre usuari el material que haguem creat (en mode lector o col·laborador).

El gran avantatge d'emprar Google Drive és que és per Internet, tot s'emmagatzema en els servidors de Google pel que no et preocupes per les còpies de seguretat, i els documents poden compartir-se amb qualsevol persona, ja sigui per veure'ls i/o editar-los (fins i tot de forma simultània) i amb xat i comentaris integrats.

  • Creació de documents.
 Clicau damunt la imatge per accedir al document en Drive
  • Creació de presentacions.
  • Creació de formularis.

  • Creació de dibuixos:
  • Creació de fulls de càlcul.

http://issuu.com/luzcpralcaniz/docs/tutorial_drive_2015/2?e=10880093/11445189

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada