1.1. Cream un compte a Google.


Crear un compte de Google és senzill. Si no en teniu, aquí vos explicam com:


  1. Anam a www.google.es
  2. A la part dreta pitjam "Iniciar Sesión"

3. Després pitjam el quadre "Crear Cuenta"


4. Omplim el qüestionari d'alta. A més de les vostres dades personals, haureu d'introduir l'adreça de correu electrònic que teniu pensat crear (si no està disponible se us oferiran altres possibles opcions). Veureu que vos demana un número de telèfon i un compte de correu alternatiu (és segur introduir-los i es recomana fer-ho, ja que en cas de què el vostre compte sigui piratejat és l'única manera de restablir-ho).

Escriviu les dues paraules que surten (si no es veuen correctament podeu clicar la fletxa perquè vos surti unes altres o pitjar l'altaveu per a què les digui -és un sistema de seguretat per evitar que un robot estigui creant comptes de manera automàtica-).

Finalment pensau en acceptar les condicions del servei.

Clicau "Siguiente Paso", i ja disposareu d'un compte de Google.

Si quan clicau Siguiente Paso (al final) tornau a la mateixa pàgina és perquè qualque cosa no ha anat bé (el nom d'usuari ja existeix, la contrasenya no coincideix a les dues caselles, les paraules de comprovació  no estan ben escrites ...). Haurem de comprovar que ha fallat i solucionar-ho!

Si ha anat bé, ara ja disposau de manera gratuïta de 15Gb d'emmagatzematge a Google que s'anirà acumulant amb el material pujat a Drive (no el creat amb la part ofimàtica), el Gmail (correu rebut i enviat) i Fotos (pot definir-se quin modalitat és de franc).