1.2.2. Configuració i opcions de Chrome.

Si clicam a la zona assignada anteriorment amb el número 12 accedim a alguns ajustaments de Chrome:1. Ens permet obrir una pestanya nova (dins la mateixa finestra de Chrome que ja tenim oberta). Amb la drecera Ctrl + T també ho podem fer directament.
2. Ens permet obrir una nova finestra de Chrome (independent de les altres). Amb la drecera Ctrl + N també ho podem fer directament.
3. Chrome ofereix també la possibilitat de  navegar d'incògnit (no es guarda dins el sistema ni l'historial de navegació i recerca ni les cookies), si bé l'empresa del  teu servidor i la pàgina web que visites si té constància de la navegació. 
4. Permet accedir a l'historial de navegació del dispositiu amb el qual estàs accedint (ja sigui per consultar-lo, veure pestanyes tancades recentment o esborrar-lo). També pot accedir-se a l'historial de Chrome d'altres dispositius amb els quals hagis navegat (sempre i quan tinguessis sessió de Google iniciada).
5. Permet accedir d'una manera ràpida a un explorador on hi figuren les descàrregues realitzades
6. Permet mostrar i editar tots els marcadors guardats.
7. Permet augmentar o disminuir la mida del contingut que visualitzam al navegador o visualitzar el contingut en pantalla completa També podem fer servir les dreceres: Ctrl++ per augmentar o Ctrl+- per disminuir, i F11 per passar a pantalla completa.
8. Permet accedir al control d'impressió (podem imprimir també en format .pdf). Amb la drecera Ctrl + P també ho podem fer directament.
9. Permet la recerca d'un terme específic dins una pàgina concreta. Amb la drecera Ctrl + F també ho podem fer directament.
10. Altres eines (opcions avançades).
11. Edició de text (Copiar, Enganxar, Tallar). Amb les següents dreceres també podem fer-ho directament:  Ctrl + C podem copiar, amb Ctrl + V podem aferrar i amb Ctrl+ Z podem tallar.
12. Accedim a la configuració de Chrome: inici de sessió (per sincronitzar-lo), aspecte del navegador (podem tematitzar-lo), triar motor de recerca, opcions quan obrim navegador... També podem accedir escrivint a la barra d'adreces: chrome://settings/